Rekrutteringsprosessen i Betonmast

Tenker du å søke jobb hos oss, eller har du allerede sendt inn din søknad? Da lurer du kanskje på hva som skjer videre. Her kan du se hva du kan forvente deg.

Prosessen ved en rekruttering til sommerjobb kan variere noe, ut ifra hvilket selskap du søker deg til. Det som er viktig for oss, er å bli kjent med deg og finne ut om vi er en god match. De ulike delene av rekrutteringsprosessen hjelper oss til å vurdere kunnskap, ferdighet, personlighet og motivasjon. Dette er svært viktig for at vi kan sørge for en rettferdig prosess der alle blir vurdert på like kriterier.

Slik er gangen i rekrutteringsprosessen:

 

Gul sirkel rundt symbol, ark, dokument

Søknad

Skriv en søknadstekst der du vektlegger hvorfor akkurat Betonmast er et sted du ønsker å jobbe og hvorfor vi er en god match.

 

Gul sirkel rundt symbol, telefon

Telefonintervju

Vi ringer deg for en kjapp telefonsamtale der vi gjør eventuelle avklaringer.

 

Gul sirkel rundt symbol, intervju, tre personer rundt et bord Intervju hos Betonmast

Vi inviterer deg til et intervju hos oss, enten fysisk eller på teams. Her møter du en representant fra selskapet du søker til og HR.

 

Gul sirkel rundt symbol, intervju, referanse, tre personer med boble over hodet

Referansesjekk

Vi ber deg ha klar to referanser, gjerne fra tidligere arbeidserfaring. Som regel ønsker vi å sjekke to referanser, og vil naturligvis avklare dette med deg i forkant.

Gul sirkel rundt symbol, hakeTilbakemelding

Vi gir deg en tilbakemelding på prosessen, og gir deg beskjed om vi tenker at dette er en god match eller ikke. Dersom vi mener det er en match, vil vi sende deg et skriftlig tilbud.

 

Søk i dag

Dersom du nå tenker at dette høres ut som en god plan – legg inn ditt støt i dag og søk sommerjobb hos oss!

Søk sommerjobb her – frist 11. november

Vi gleder oss til å høre fra deg!