Sommerjobb 2023

Ønsker du sommerjobb der du kan være med på spennende prosjekter hos en av Norges største byggentreprenører?
Betonmast tilbyr sommerjobb 2023.

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølging underveis.

I Betonmast ser vi på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Det er også gode muligheter for fast jobb etter studiene.

Du vil være ute på byggeplass hos et av våre 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Du vil jobbe 5 dagers arbeidsuke.

Vi oppfordrer studenter fra og med første år til å søke, men du må ha relevante fag fra høyskole eller universitet. I tillegg ønsker vi at du er motivert til å lære, er nysgjerrig og samarbeidsvillig.

Søknadsfrist: 11. november 2022

Kjønn *
Hvilket selskap søker du til? *
Utdanningsnivå
Har du hatt sommerjobb hos Betonmast tidligere?

Din søknadstekst, om du ikke sender den som vedlegg

Søknad

CV

Sertifiseringer / diplomer

Andre dokumenter

Jeg godkjenner herved at mine opplysninger registreres og behandles for rekruttering av personale. Opplysningene vil være tilgjengelige for Human Resources og rekrutterende personer i organisasjonen og i overenstemmelse med personopplysningen.