Betonmast Asker og Bærum

Betonmast Asker og Bærum er en annerledes byggentreprenør. Vår lidenskap og vårt engasjement går langt utover betong og stål. Det handler om å utfordre, inspirere, skape og forandre – sammen med deg som kunde.

Til våre potensielle kunder

Når du velger Betonmast Asker og Bærum som din samspillspartner, får du en visjonær partner som utfordrer bestående sannheter og etablerte strukturer. Vi dyrker en nysgjerrighetskultur og besitter bransjeledende kompetanse på innovasjon, miljø og bærekraft. Vi forstår at dine prosjekter ikke bare er bygninger; de er en del av din arv og fremtid. Med oss ved din side kan du stole på at vi går «all-in». Vi forplikter oss til å være din beste rådgiver, til å forstå dine behov, ønsker og forventninger, og til å levere løsninger som er bemerkelsesverdige og varige.

Velkommen til en uforglemmelig kundereise og en fremtid bygget sammen med oss!

 

Til våre potensielle medarbeidere

Hos Betonmast Asker og Bærum er vi mer enn bare kolleger – vi er gode venner på spennende reiser. Vi tror på å skape et arbeidsmiljø der trivsel, fellesskap og personlig utvikling prioriteres ekstremt høyt. Vi er dedikerte til å hjelpe hverandre med å vokse, både profesjonelt og personlig. Vi heier på hverandre, gleder oss over felles suksess, og feirer milepæler sammen med våre kunder og partnere.

 

Lokalt engasjement

Vi er stolte av vårt lokale engasjement i Asker, Bærum, Oslo vest og Ringerike. Vi er ikke bare entreprenører, vi er naboer, venner og en del av vårt felles lokalsamfunn.  Betonmast Asker og Bærum reiser viktige bygg og møteplasser i vårt eget lokalmiljø, og er stolte av prosjektene våre.

Gode venner på spennende reiser!

Så, enten du er en ny kunde som søker en pålitelig og kompetent samspillspartner for dine prosjekter, eller du er en potensiell medarbeider som ønsker å bli en del av vår energiske vennegjeng, er du velkommen til Betonmast Asker og Bærum.

 

«Vi er gode venner på spennende reiser. Vi bygger varige relasjoner og en sterk fremtid sammen med våre kunder, underentreprenører og andre interessenter. Velkommen til Betonmast Asker og Bærum, ta plass og bli med å skape bærekraftige fotavtrykk i hjertet av lokalsamfunnene våre.»

Eskil Thorkildsen, daglig leder


Kontaktinformasjon

Betonmast Asker og Bærum

Besøksadresse

Malmskriverveien 20
1337 Sandvika

Postadresse

Malmskriverveien 20
1337 Sandvika

Telefon: +47 22 17 54 80

Org.nr.: 882 064 352

Fakturainformasjon


Betonmast Asker og Bærum

Malmskriverveien 20
1337 Sandvika

+47 22 17 54 80

There seem to be no vacancies right now.