Betonmast Trøndelag leverte sitt beste år noensinne i 2021. I tillegg har selskapet lyktes godt med å fylle på med nye jobber. Nå vil de styrke seg ytterligere, og ansette flere for å ta unna nye oppdrag.

– Vi har lyktes godt med å bygge et sterkt omdømme i markedet vårt over tid, og vi har vunnet nye jobber på kompetanse og organisasjon. Vi har levert vårt beste resultat noensinne, takket være god innsats fra dyktige medarbeidere, sier daglig leder i Betonmast Trøndelag, Tom Utvik.

Mandag signerte Betonmast Trøndelag avtalen med Trondheim Fylkeskommune om rehabilitering og nybygg av Trondheim Katedralskole, også kjent som Katta. I løpet av 2021 landet selskapet også flere nye store jobber, blant annet ble det inngått avtale om bygging av over 800 studentboliger for Studentsamskipnaden, og på tampen av året tegnet Betonmast Trøndelag en avtale med Selvaag Bolig ASA og Relog AS om bygging av 164 leiligheter.

Mandag signerte Betonmast Trøndelag avtalen med Trondheim Fylkeskommune om rehabilitering og nybygg av Trondheim Katedralskole, også kjent som Katta. F.v.: Ketil Westeren (prosjektleder Betonmast Trøndelag), Rune Venås (bygge- og eiendomssjef Trøndelag Fylkeskommune), Tom Utvik (daglig leder Betonmast Trøndelag) og Martin Totland (prosjektutvikler Betonmast Trøndelag)

 

Betonmast Trøndelag teller nærmere 80 medarbeidere, hvorav rundt 50 håndverkere. Tom Utvik sier prosjektene gir selskapet en mulighet til å styrke organisasjonen ytterligere.

– Vi har stor egenproduksjon med egne høyt kvalifiserte tømrere. Nå har vi ambisjon om å bygge opp regionens beste og råeste betongavdeling. Da trenger vi flere dyktige betongarbeidere, baser og formenn, sier Utvik.

Han legger til at oppdragene også kommer lokalsamfunnet til gode.

– Det ligger store muligheter for lokal byggebransje i nye, store prosjekter som skal bygges i Trondheim. Vi prioriterer lokale innkjøp og lokale underentreprenører i størst mulig grad på alle våre prosjekter. Sammen spiller vi hverandre gode – og utnytter hverandres ressurser og kompetanse. Nå ser vi fram til å fortsette det videre samarbeidet, avslutter Utvik.

Trondheim Katedralskole, også kalt Katta, ble stiftet i 1152 og er dermed Norges eldste skole. Nå skal skolen rehabiliteres og bygges ut for å kunne ta imot enda flere elever. Illustrasjon Rolvung Brøndsted Arkitekter og Henning Larsen Arkitekter.