Nyheter Betonmast Trøndelag

Bygger 164 Pluss-leiligheter i Trondheim

22. desember 2021

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med Selvaag Bolig ASA og Relog AS om bygging av til sammen 164 leiligheter på prosjektet Ringve Pluss på Lade i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 360 millioner norske kroner, ekskl. mva.

Prosjektet omfatter nybygg av 132 leiligheter i tre bygg og rekkehus, samt transformasjon av et vernet kontorbygg til 32 leiligheter og et garasjeanlegg.

Prosjektet utvikles med Selvaags varemerkebeskyttede Pluss-konsept, med blant annet betjent fellesareal, gjesteleiligheter, trimrom, selskapslokale og tilbud om ulike tjenester. Les mer her. 

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med Selvaag Bolig, en kompetent og langsiktig byggherre. Betonmast Trøndelag har lang erfaring med store boligprosjekter og har god gjennomføringsevne. Vi er trygge på at vi kan levere god kvalitet også på dette prosjektet, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

– Betonmast Trøndelag har lyktes godt med å over tid bygge et sterkt omdømme i vårt marked. Vi har den siste tiden fått flere jobber, der vi vinner på vår kompetanse og organisasjon. Vi kommer til å levere vårt beste resultat noensinne, takket være god innsats fra dyktige medarbeidere. Nå gleder vi oss til å komme ordentlig i gang med samarbeidet med Selvaag Bolig på Ringve Pluss, avslutter Utvik.

Betonmast Trøndelag har landet flere prosjekter den siste tiden, blant annet rehabilitering og nybygg ved Norges eldste skole, Trondheim Katedralskole. 

– Vi har samarbeidet godt med Selvaag Bolig på flere større boligprosjekter i Oslo-området i flere år. Det gleder oss at de nå også gir oss tillit til å bygge Trondheims første Pluss-prosjekt. Vi ser frem til et godt samarbeid også på dette flotte prosjektet, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Byggestart på første trinn er medio 2022. Prosjektet ferdigstilles i siste halvdel av 2024.

Illustrasjonsbilde av boligbygg
Prosjektet Ringve Pluss omfatter blant annet transformasjon av det vernede kontorbygget Autronica til moderne boliger. Illustrasjon: Selvaag Bolig
Illustrasjonsbilde av fellesområde, resepsjon
Prosjektet blir Trondheims første Pluss-konsept, med betjent fellesareal med ulike tjenester, gjesterom, trimrom, selskapslokale og møterom. Her fra resepsjonsområdet. Illustrasjon: Selvaag Bolig

 

Ringve Pluss får til sammen 164 leiligheter fordelt på tre boligblokker, et transformert kontorbygg og rekkehus. Illustrasjon: Selvaag Bolig