Nyheter Betonmast Østfold

Betonmast vant samspillskontrakt på KA-bygget på NMBU på Ås

30. september 2020

Betonmast Østfold vant nylig konkurransen om samspillsentreprise på rehabilitering og tilbygg på det såkalte KA-bygget på NMBU på Ås. Avtalen har en verdi på cirka 60 millioner norske kroner ekskl. mva.

Prosjektet omfatter både rehabilitering og tilbygg. Eksisterende bygningsmasse i det gamle KA-bygget på høyskoleområdet på NMBU i Ås skal rehabiliteres og hovedsakelig inneholde kontorlokaler for ansatte ved fakultetet for Fakultet for landskap og samfunn. Studentene ved landskapsarkitektutdanningen vil få nye og fremtidsrettede fasiliteter i et nytt tilbygg.

– Vi er svært fornøyd med at oppdragsgiveren NMBU valgte vårt løsningsforslag i designkonkurransen. Sammen med Asplan Viak har vi utviklet gode løsninger for et velfungerende, fremtidsrettet og kostnadseffektivt prosjekt med gode kvaliteter, sier Lars Prangerød, daglig leder i Betonmast Østfold.

– Prosjektet har også fokus på miljø og bærekraft. Vi gleder oss til samarbeidet med en spennende utbygger, og til å gi studenter og administrasjon ved fakultetet et moderne og hensiktsmessig bygg, avslutter Prangerød.

Prosjektet omfatter både rehabilitering av eksisterende bygningsmasse og et moderne tilbygg for studenter og ansatte ved Fakultet for landskap og samfunn. Illustrasjon: Asplan Viak AS