Student

Betonmasts digitale bedriftspresentasjon for 2021 arrangeres torsdag 9. september. Bli med og se hva du kan forvente deg som sommerstudent i Betonmast.

 

Klikk for mer informasjon om bedpres 9. september

Lurer du på hvilke arbeidsoppgaver du kan forvente å få som nyutdannet eller sommerstudent i Betonmast? Eller hvilke roller som finnes på et byggeprosjekt og hva de ulike rollene betyr? Bli med oss på innsiden av et omfattende byggeprosjekt og få innblikk i hvordan det er å jobbe for en byggentreprenør. Se video her!

Speedintervju eller sommerjobb? Skroll nedover.

 

Er du nyutdannet eller ønsker sommerjobb?

I Betonmast ønsker vi deg som er nyutdannet byggingeniør, arkitekt, landskapsarkitekt eller bygningsfysiker. 

Vi ser på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Gjennom sommerjobb, og prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i Betonmast. Og vi blir kjent med deg.

Sommerjobb på et byggeprosjekt

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølgning underveis.

Vil du ha sommerjobb i Betonmast sommeren 2022? Klikk på lenken under, og send søknad innen 5. november.

Søk sommerjobb 2022 her

Speedintervjuer høsten 2021

Vi arrangerer speedintervjuer med aktuelle kandidater til sommerjobb eller fast stilling i Betonmast. Dette er en fin mulighet for oss å bli bedre kjent med deg, og du står sterkere når du søker sommerjobb eller fast stilling hos oss.

Vi har satt opp tid for speedintervjuer på følgende datoer:

  • 10. september
  • 24. september
  • 28. september
  • 12. oktober
  • 4. november

Meld deg på speedintervju her

Nyutdannet ingeniør?

Lurer du på hva kan du forvente deg som nyutdannet ingeniør i Betonmast? Hvordan arbeidshverdagen og samarbeidet med kollegaene er? Og hvilke muligheter du har til utvikling? Ta en titt her, og send oss en åpen søknad.

 

Prosjektering og produksjon i samme hus

Visste du at Betonmast er den eneste byggentreprenøren i Norge som har prosjektering og produksjon i samme hus? Det gir deg som nyutdannet byggingeniør, arkitekt eller landskapsarkitekt en unik mulighet til å følge et prosjekt fra A til Å. Vi bistår helt fra utviklingsstadiet, via regulering, rammesøknad, prosjektering helt frem til selve byggingen og til slutt til innflyttingsklare boliger. Dette er svært unikt i vår bransje.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller se ledige stillinger her.