Lurer du på hvilke arbeidsoppgaver du kan forvente å få som nyutdannet? Eller hvilke roller som finnes på et byggeprosjekt og hva de ulike rollene betyr? Bli med oss på innsiden av et omfattende byggeprosjekt og få innblikk i hvordan det er å jobbe for en byggentreprenør. Se video her!

 

I Betonmast ønsker vi deg som er nyutdannet byggingeniør, arkitekt, landskapsarkitekt eller bygningsfysiker. Vi er normalt til stede på karrieredager, bedriftspresentasjoner og andre skolearrangementer ved flere av landets høyskoler. I år har vi, som følge av den ekstraordinære koronasituasjonen, besluttet å avholde en digital bedriftspresentasjon. Dersom du gikk glipp av denne, kan du se hele presentasjonen av Betonmast her!

Nå kan du melde deg på digitale speedintervjuer

I år gjennomfører vi digitale speedintervjuer via Teams fra 11.september. Det er en fin måte for deg å bli kjent med oss, og vi med deg. Å melde seg på speedintervjuer øker også sjansen for å få sommerjobb i Betonmast i 2021!

Vi søker og ønsker de beste fra alle trinn!

Påmelding speedintervju Søk sommerjobb 2021

Er du nyutdannet eller ønsker sommerjobb?

Vi ser på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Gjennom sommerjobb, og prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i Betonmast. Og vi blir kjent med deg.

Sommerjobb på et byggeprosjekt

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølgning underveis.

Påmelding speedintervju Søk sommerjobb 2021

Nyutdannet ingeniør?

Lurer du på hva kan du forvente deg som nyutdannet ingeniør i Betonmast? Hvordan arbeidshverdagen og samarbeidet med kollegaene er? Og hvilke muligheter du har til utvikling? Ta en titt her, og send oss en åpen søknad ved å fylle skjemaet under.

 

Prosjektering og produksjon i samme hus

Visste du at Betonmast er den eneste byggentreprenøren i Norge som har prosjektering og produksjon i samme hus? Det gir deg som nyutdannet byggingeniør, arkitekt eller landskapsarkitekt en unik mulighet til å følge et prosjekt fra A til Å. Vi bistår helt fra utviklingsstadiet, via regulering, rammesøknad, prosjektering helt frem til selve byggingen og til slutt til innflyttingsklare boliger. Dette er svært unikt i vår bransje.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller se ledige stillinger her.