Student

Lurer du på hvilke arbeidsoppgaver du kan forvente å få som nyutdannet eller sommerstudent i Betonmast? Eller hvilke roller som finnes på et byggeprosjekt og hva de ulike rollene betyr? Bli med oss på innsiden av et omfattende byggeprosjekt og få innblikk i hvordan det er å jobbe for en byggentreprenør. Se video her!

 

 

Er du nyutdannet eller ønsker sommerjobb?

I Betonmast ønsker vi deg som er nyutdannet byggingeniør, arkitekt, landskapsarkitekt eller bygningsfysiker. 

Vi ser på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Gjennom sommerjobb, og prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i Betonmast. Og vi blir kjent med deg.

Sommerjobb på et byggeprosjekt

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølgning underveis.

Nyutdannet ingeniør?

Lurer du på hva kan du forvente deg som nyutdannet ingeniør i Betonmast? Hvordan arbeidshverdagen og samarbeidet med kollegaene er? Og hvilke muligheter du har til utvikling? Ta en titt her, og send oss en åpen søknad.

 

Prosjektering og produksjon i samme hus

Visste du at Betonmast er den eneste byggentreprenøren i Norge som har prosjektering og produksjon i samme hus? Det gir deg som nyutdannet byggingeniør, arkitekt eller landskapsarkitekt en unik mulighet til å følge et prosjekt fra A til Å. Vi bistår helt fra utviklingsstadiet, via regulering, rammesøknad, prosjektering helt frem til selve byggingen og til slutt til innflyttingsklare boliger. Dette er svært unikt i vår bransje.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller se ledige stillinger her.