Student

Lurer du på hvilke arbeidsoppgaver du kan forvente å få som nyutdannet eller sommerstudent i Betonmast? Eller hvilke roller som finnes på et byggeprosjekt og hva de ulike rollene betyr? Bli med oss på innsiden av et omfattende byggeprosjekt og få innblikk i hvordan det er å jobbe for en byggentreprenør. Se video her!


Sommerjobb 2023?

Søk sommerjobb her – frist 11. november

Bedpres på NTNU 13. september

Tirsdag 13. september 2022 holder vi bedriftspresentasjon på NTNU i Trondheim.
Arrangementet er fullbooket, og påmeldingen for i år er avsluttet.

Les mer her

Er du nyutdannet eller ønsker sommerjobb?

Vi ser på studenter og nyutdannede som viktige, fremtidige ressurser. Gjennom sommerjobb, og prosjekt- og masteroppgaver blir du kjent med oss i Betonmast. Og vi blir kjent med deg.

Sommerjobb på et byggeprosjekt

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med oss som en mulig arbeidsgiver. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på byggeprosjekt. Du vil få en verdifull erfaring hvor du aktivt deltar i prosjektarbeid. Vi tilbyr sommerjobb med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølging underveis.

Søk sommerjobb 2023 her

Sommeren 2022 hadde 32 studenter sommerjobb på Betonmasts byggeplasser. Les om student Kristian Olsens første dag på prosjekt Åsgård skole. (Artikkel fra Betonposten nr 2, 2022)

Nyutdannet ingeniør?

Lurer du på hva kan du forvente deg som nyutdannet ingeniør i Betonmast? Hvordan arbeidshverdagen og samarbeidet med kollegaene er? Og hvilke muligheter du har til utvikling? Ta en titt på denne filmen.  

Vil du være med? Søk på stilling som prosjektingeniør!

Søk på stilling som prosjektingeniør!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller se ledige stillinger her.