Nyheter Betonmast Boligbygg

Leverer topp kvalitet på Lørenskog Hageby

30. juni 2023

Betonmast Boligbygg, Betonmasts største selskap med egne fagarbeidere, leverer topp kvalitet på prosjektet Lørenskog Hageby. Nylig overleverte selskapet 113 leiligheter med null feil til Fredensborg Bolig AS. Nå skal ytterligere 310 leiligheter ferdigstilles ila ett år.

Overlevering av nær samtlige leiligheter uten feil er et bevis på deres forpliktelse til å levere produkter av ypperste kvalitet til sine kunder. Dette har skapt stor entusiasme blant beboerne og bidratt til å bygge opp et positivt rykte rundt prosjektet.

Nylig overleverte Betonmast Boligbygg 113 leiligheter med null feil på prosjektet Lørenskog Hageby til Fredensborg Bolig AS.

 

Skryter av teamet

Stein Ottem, prosjektleder for Lørenskog Hageby, skryter av medarbeiderne som ferdigstiller imponerende 6 boliger hver eneste dag.

– Det er tøft, men vi får det til, sier Ottem.

Med et dedikert team og et klart fokus på kvalitet, har Betonmast Boligbygg oppnådd enestående resultater med minimalt behov for utbedringer til sluttkunden. Dette vitner om deres strukturerte tilnærming og evne til å levere det de skal til avtalt tid og kvalitet.

 

Prosjektleder Stein Ottem sammen med prosjektingeniør Babeeshan Jeyapalan på Lørenskog Hageby.

 

 

Avhengig av alle

Stein Ottem understreker betydningen av et solid team som arbeider sømløst sammen og har en positiv tone.

– Vi er avhengig av alle som jobber på Lørenskog Hageby for å få dette prosjektet i havn, sier han. Han er ydmyk i sin tilnærming og anerkjenner at uten den innsatsen og engasjementet fra teamet, ville ikke dette imponerende resultatet vært mulig.

 

 

Skal ferdigstille 310 leiligheter på ett år

Betonmast Boligbygg har tatt på seg den imponerende oppgaven med å ferdigstille ytterligere 310 leiligheter fra januar til desember 2024. Dette er en betydelig prestasjon som understreker selskapets evne til å levere et stort antall boliger av høy kvalitet på kort tid.

Les også: Bygger leiligheter for 900 millioner på Lørenskog

Selskapet skal ferdigstille ytterligere 310 leiligheter fra januar til desember 2024.

 

 

 

Morten Keiserud i Fredensborg Bolig, uttrykker sin begeistring for samarbeidet med Betonmast Boligbygg og deres leveranse på Lørenskog Hageby-prosjektet.

– Vi er svært imponert over Betonmast Boligbygg og deres evne til å håndtere et prosjekt av denne størrelsen med så høy kvalitet og effektivitet. Kjøperne er godt fornøyde med resultatet og prosessen. Samarbeidet er utmerket, og vi er svært fornøyde med resultatene vi har oppnådd, sier Keiserud.

Lørenskog Hageby, med sin kvartalsstruktur og moderne tilnærming, blir et betydningsfullt tilskudd til området. Med Betonmast Boligbyggs fokus på høy kvalitet, effektivitet og et dedikert team, er prosjektet et resultat av deres evne til å levere boliger som kombinerer funksjonalitet, komfort og estetisk appell.