Nyheter Betonmast Boligbygg

Bygger leiligheter for 900 millioner på Lørenskog

30. november 2020

Betonmast Boligbygg har signert avtale med Fredensborg Bolig AS om bygging av 423 leiligheter på Lørenskog nord for Oslo. Avtalen er en totalentreprise med en verdi på cirka 900 millioner norske kroner ekskl. mva.

Kontrakten gjelder for bygging av boligprosjektet Lørenskog Hageby som blir fordelt på fem bygg i en kvartalsstruktur.

Lørenskog Hageby med sin kvartalsstruktur danner en 5 mål stor hage i gårdsrommet. Prosjektet blir et moderne og urbant tilskudd til området, og det store hagegårdsrommet skal gi gode opplevelser for kjøperne.

Lørenskog Hageby er Betonmast Boligbyggs hittil største boligprosjekt, med sine 423 leiligheter og en kontraktssum på om lag 900 millioner kroner. Illustrasjon: Fredensborg Bolig

 

– Vi ser nå frem til at Betonmast går i gang med grunnarbeider, sier Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig.

– Betonmast har lenge hatt en solid posisjon på Lørenskog, noe vi befester med denne kontrakten. Samtidig er det første gang vi bygger for Fredensborg Bolig, og vi ser virkelig frem til å bli bedre kjent med denne anerkjente byggherren, sier daglig leder i Betonmast Boligbygg, Svend-Harald Maalen.

Prosjektet får fellesarealer med blant annet selskapslokaler, sykkelbod og uteområder som innbyr til fellesskap.

 

– Prosjektet blir det største boligprosjektet Betonmast Boligbygg hittil har bygget. Samtidig har vi lang erfaring med prosjekter av denne størrelse og kompleksitet, og oppdraget passer vår organisasjon godt. Arbeidene planlegges gjennomført med egenproduksjon på betong- og tømrerarbeider gjennom våre dyktige fagarbeidere, avslutter Maalen.

Samlet BTA er på over 50 000 m2, og oppstart byggearbeider blir i Q1 2021.

Les mer om prosjektet her: https://fredensborgbolig.no/hageby/

Lørenskog Hageby vil få 423 leiligheter bygget over fem blokker i en kvartalsstruktur.