Nyheter Betonmast Innlandet

Ydalir skole og barnehage nominert til prisen for Årets Bygg 2019

6. mars 2020

I slutten av mars skal Byggegallaen gå av stabelen og i den anledning har en jury plukket ut kandidater til prisen for Årets Bygg og Årets Anlegg. Vi er meget stolte og glade over at vårt prosjekt Ydalir skole og barnehage er blant de nominerte til Årets Bygg 2019!

– Vi hadde i år uvanlig mange gode kandidater, spesielt i bygg-kategorien. Det er dermed gjennomgått en lang rekke prosjekter før vi kunne bli enige om de nominerte kandidatene. Det er mange gode prosjekter som også ikke nådde opp, men juryen er godt fornøyd med de nominerte kandidatene som har kommet helt frem til finalen, sier juryleder Kjersti Folvik til Bygg.no.

Denne flotte skolen sparer miljøet for store klimagassutslipp hvert år!

Prosjektet er en samspillsentreprise og omfatter bygging av skole på 6.600 kvadratmeter og barnehage på 1.800 kvadratmeter. På Ydalir skole og barnehage har vi gjennomgående valgt miljøvennlige løsninger, både for materialbruk, energiforsyning og tekniske anlegg.  Dette sparer miljøet for store klimagassutslipp og Elverum kommune for over 9000 tonn CO2 årlig på drift og energibruk.

– Vi er meget stolte og glade over å være nominert til Årets Bygg, uttaler konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen. Forskning viser at gode undervisningsbygg gir bedre elever. Dette er en svært viktig investering i fremtiden, og en viktig oppgave for oss som entreprenør. En stor gratulasjon til teamet som har gjort en fantastisk jobb. Nå krysser vi fingrene for at Ydalir skole og barnehage blir kåret til vinneren av Årets Bygg på Byggegallaen 25. mars, avslutter han.

Prosjektteamet i Betonmast Innlandet er stolte av Ydalir.