Nyheter Betonmast

Fikk terningkast 6 av NTNU-studentene

5. september 2019

Stappfull sal og strålende tilbakemeldinger. Forrige ukes bedriftspresentasjon på NTNU ble en kjempesuksess!

Nærmere 250 studenter hadde trøkket seg inn på auditoriet for å overvære «bedpressen» til Betonmast torsdag kveld. Mange med et håp om sommerjobb i 2020.

Etter en påfølgende kort «velkommen» ved Peter Sandrup, ble studentene introdusert til mange unge, dyktige Betonmastere. Prosjektingeniør Marie Breen (Romerike) og anleggsleder Christian Mjønerud (Oslo) fortalte om deres hverdager i Betonmast, og hvordan overgangen fra studenttilværelsen hadde vært. Deretter fulgte et engasjert innlegg fra miljøsjef Siv Tallang-Vold (Betonmast AS), før prosjektingeniør Jostein Myklatun (Buskerud-Vestfold) tok med studentene inn i fremtiden ved å fortelle om hvordan Betonmast jobber med teknologi og innovasjon.

Bedpress Betonmast NTNU

Terningkast 6!

Evalueringene etter årets bedpress satte en ny standard. Omtrent 90 prosent ga oss terningkast 5 eller 6, og nærmere 70 prosent svarte at de kunne tenke seg å jobbe i Betonmast. Variert og relevant tematikk, flinke foredragsholdere og en annerledes og morsom intro var blant tilbakemeldingene.

– Dette var kult å være med på, og jeg er utrolig stolt av våre unge dyktige medarbeidere, sa en oppglødd Peter Sandrup.

100 speedintervjuer

Dag 2 ble det gjennomført om lag 100 speedintervjuer med studentene. Interessen for sommerjobb i Betonmast er åpenbart stor, og det var mange gode kandidater å velge blant.

Vel blåst til Betonmast-teamet som virkelig engasjerte NTNU-studentene, og en stor takk til alle studentene som deltok!

Bedpress Betonmast NTNU1