Nyheter Betonmast Eiendom

Bygger et helt kvartal i Hamar sentrum

10. juli 2019

Vangsveien 33 AS har inngått totalentreprisekontrakt med Betonmast Innlandet AS på bygging av prosjektet «2317 Sentrumskvartalet» på Hamar. Kontrakten har en verdi på ca. 310 millioner. Bak Vangsvegen 33 AS står OBOS Nye Hjem AS, Utstillingsplassen Eiendom AS og Betonmast Eiendom AS.

2317 Sentrumskvartalet omfatter et helt kvartal sentralt plassert i Hamar sentrum, og vil bestå av til sammen 121 borettslags- og selveierleiligheter med varierende størrelser, samt enkelte næringslokaler på gateplan. Kvartalet ligger i umiddelbar nærhet til byfasiliteter, Mjøsa, togstasjon og byens nyeste kjøpesenter, og vil tilføre Hamar sentrum en oppgradering. I tillegg vil boligene få gode fellesarealer, bl.a. to store takterrasser til felles bruk. Salgsstart er planlagt høsten 2019.

– Vi er svært fornøyd med å endelig få realisert denne store og viktige sentrumseiendommen, sier prosjektdirektør Knut Erik Manstad i OBOS Nye Hjem.

– Det er første gang vi samarbeider med OBOS Nye Hjem og Utstillingsplassen, som i likhet med oss ser spennende muligheter i regionen. Den gode prosessen vi har hatt lover godt for videre samarbeid, uttaler Hans Jørgen Lundby, administrerende direktør i Betonmast Eiendom.

– Vi gleder oss til å starte byggingen av 2317 Sentrumskvartalet, uttaler Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet. Det har vært en lang reise fra vi begynte å jobbe med første prosjekt på denne tomta, med både opp og nedturer, så det kjennes godt å endelig ha signert kontrakten, avslutter Laeskogen.