Nyheter Betonmast

Prosjekt Holmen skole er nominert til Årets Bygg!

3. april 2019

Betonmasts prosjekt Holmen skole er nominert til Årets Bygg 2018! Konkurransen er hard, og bare det å nå opp i nominasjonsprosessen står det respekt av! Nå krysser vi fingrene for at Holmen skole blir kåret til vinneren av Årets Bygg på Byggegallaen 3. april.

Prosjektet Holmen skole har blitt gjennomført som en såkalt totalentreprise i partnering. Det vil si at alle involverte (byggherre, byggentreprenør, arkitekt, landskapsarkitekt, rådgivende ingeniører og tekniske entreprenører) inngår en allianse, og har gjensidige forpliktelser til økonomi, fremdrift og kvalitet i prosjektet. Resultatet er et konfliktfritt samarbeid, der alle medarbeiderne trives og ønsker å gjøre sitt beste.

Les mer om nominasjonen av Årets Anlegg og Årets Bygg her. 

– Vi er meget stolte og glade over å være nominert til Årets Bygg, uttaler konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen. Å bygge gode skolebygg er en investering i fremtiden, og en viktig oppgave for oss som entreprenør. Dette har vært en fantastisk reise for de som har jobbet på prosjektet, og nominasjonen viser at våre medarbeidere har gjort en utmerket jobb, avslutter han.

Les Byggeindustriens omtale og se bilder fra Holmen skole her.