Nyheter Betonmast Boligbygg

Betonmast bygger 62 leiligheter på Lørenskog for Selvaag Bolig

11. april 2019

Betonmast Boligbygg har signert en totalentreprisekontrakt med Selvaag Bolig om byggingen av 62 leiligheter i prosjektet Tribunen i Lørenskog Stasjonsby. Prosjektet ligger inntil det pågående prosjektet Snølia, som Betonmast Boligbygg er i gang med å bygge for Selvaag Bolig.

Les også: Betonmast bygger Snølia for Selvaag Bolig. 

– At vi atter en gang signerer en kontrakt med Selvaag Bolig bekrefter det gode tillitsforholdet mellom oss, sier Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg. Nå ser vi fram til å sette i gang med ytterligere et flott prosjekt med gode bokvaliteter i Lørenskog Stasjonsby.

Illustrasjon: EVE Images

Prosjektet består av to blokker med 5-6 etasjer over en med underliggende p-kjeller.

– Vi er glade for at Selvaag Bolig gir oss tillit til å oppføre nok et boligprosjekt for dem, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. Vårt gode forhold resulterer i flotte og kostnadseffektive prosjekter, avslutter han.

Illustrasjon: EVE Images