Nyheter Betonmast Boligbygg

Betonmast skal bygge Snølia for Selvaag Bolig

29. september 2017

Betonmast Boligbygg signerte onsdag kontrakt med Selvaag Bolig om utvikling og bygging av 380 boliger i prosjektet Snølia på Lørenskog. Kontrakten har en antatt verdi på ca. 530 MNOK eks. mva.

Prosjektet går nå inn i en fase der Betonmast Boligbygg samarbeider tett med Selvaag Boligs prosjektsjef, Lars Lund Mathisen, om å tegne og prosjektere boligene. Betonmast Boligbyggs interne arkitekter og prosjekteringsavdeling starter opp dette arbeidet umiddelbart, mens byggestart er satt til 1. desember 2018.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å ha landet denne kontrakten, sier en smilende Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg. – Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse, og nok en gang får vi tillit fra Selvaag Bolig om å bygge et av deres spennende prosjekter. Det er dette vi er best på – å være med på utviklingen i tett samspill med oppdragsgiveren. Nå gleder vi oss til den videre utviklingen, tilføyer han.

Utforming

Boligprosjektet skal ha utforming og materialvalg i tråd med vinterparkens overordnede plan. Blant annet vil fasadene i stor utstrekning bestå av trematerialer av varierende uttrykk. Prosjektet går over tre bygningskropper med underliggende parkeringskjeller.

– Betonmast er umåtelig stolte over å være med på å bygge opp rundt destinasjon Snølia, uttaler Peter Sandrup, leder for divisjon Bygg i Betonmast. Vi har vært med på utviklingen, og skal som kjent bygge selve skianlegget SNØ. Vi gleder oss over å få være med på realiseringen av andre deler av dette spennende området.

Siste byggetrinn i prosjektet planlegges ferdigstilt høsten 2021.


Kontrakten er på plass, nå gleder vi oss til å utvikle prosjektet. F.v.: Lars Lund Mathisen, prosjektsjef i Selvaag Bolig, Frode Antonsen, administrerende direktør i Betonmast Boligbygg og Øystein Klungland, konserndirektør Stor-Oslo i Selvaag Bolig.

Bilde øverst: Prosjekt Snølia vil ligge i åssiden øst for skianlegget SNØ. Ill.: Halvorsen & Reine