Nyheter Konsern

Betonmast med to nominasjoner til årets bygg og anlegg

13. februar 2018

Betonmast er nominert kandidat til både prisen som Årets Bygg og Årets Anlegg 2017. Vinnerprosjektet i hver kategori kåres på Byggegallaen 14. mars.

«Vi er stolte over som eneste selskap å ha blitt nominert både til prisen som Årets Bygg og Årets Anlegg, i sterk konkurranse med mange gode prosjekter. Dette er et bevis på det gode arbeidet som våre dyktige medarbeidere legger ned hver eneste dag,» sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Juryen har nominert tre kandidater til prisen Årets Anlegg og fem kandidater til prisen Årets Bygg.

E16 Filefjell, Varpe bru – Smedalsosen

I kategorien Årets Anlegg er Betonmast nominert med veiprosjektet E16 Filefjell, Varpe bru – Smedalsosen. Prosjektet, som ble ferdigstilt og offisielt åpnet i andre halvår 2017, bestod av bygging av 19,4 km hovedvei, hvorav cirka 5,8 km tunnel.

RS Noatun

I kategorien Årets Bygg er Betonmast nominert med RS Noatun. RS Noatun er lokalisert på Langgrunn utenfor Horten, og er den største enkeltinvesteringen i Redningsselskapets 126 år lange historie. Senteret vil bli Redningsselskapets nye hjem og Norges ledende senter for sjøsikkerhet og maritim kompetanse. I tillegg til skolesenter med en omfattende simulatorpark og undervisningsbygg, rommer RS Noatun hotell, restaurant og eventpark. RS Noatun ble høytidelig åpnet av H. M. Kong Harald i januar.

Involvert i ytterligere to prosjekter

I tillegg er Betonmast involvert i et tredje av de nominerte prosjektene, OSL T2. Betonmast Ringerike var på dette prosjektet entreprenør for energisentral og sweeperhall.

Betonmast var også involvert på anleggsprosjektet E105, der vi var underentreprenør på tunnel og grunnarbeider for Veidekke.

Årets jury har bestått av Kjersti Folvik (leder), Arne Skjelle, Kari Sandberg, Morten Lie, Harald Martin Gjøvaag, Heidi Berg, Arve Brekkhus og Lene Eikefjord.

Vinnerne i de to kategoriene blir offentliggjort på Byggegallaen 14. mars, som en del av Byggedagene 2018.

Les mer om de nominerte på bygg.no.