Betonmast Boligbygg har inngått kontrakt med Moerveien AS om bygging av 141 boligenheter i Ås sentrum i Follo. Kontrakten er en totalentreprise til en verdi av om lag 400 millioner kroner ekskl. mva.

Fredheimkvartalet er et fremtidsrettet boligkvartal bestående av 141 leiligheter i varierende størrelse og med parkeringskjeller. Kvartalet vil få en urban identitet med service og handel på gateplan. Moerveien AS er eid av Bakke Leiligheter og IK Gruppen.

– Betonmast Boligbygg har lang erfaring med utvikling av store boligprosjekter. Sammen med Moerveien AS har vi lykkes med en god samspillsprosess om utvikling av Fredheimkvartalet. Det er svært hyggelig å kunne realisere dette flotte prosjektet i et tøft marked. Vi gleder oss stort til å komme i gang med et nytt og spennende prosjekt, sier Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Boligbygg.

– Dette er en svært velkommen og viktig kontrakt for Betonmast Boligbygg, som er vunnet i et marked preget av sterk konkurranse. Jeg er svært imponert over det arbeidet som er lagt ned i organisasjonen vår, sier konserndirektør Ole-Bjørn Bakke i Betonmast.

– Moerveien AS er svært fornøyde med det arbeidet som er gjort i samspillsperioden og som har ført til at prosjektet lar seg gjennomføre i et krevende marked, sier prosjektsjef Jane Skjølås.

Prosjektets salgsforbehold er løftet. Byggearbeidene forventes igangsatt i løpet av tredje kvartal 2024, etter en tre måneders samspillsperiode for å optimalisere prosjektet. Fredheimkvartalet skal ferdigstilles i tredje kvartal 2026.

 

Bilde øverst: Fornøyde samarbeidspartnere ser fram til å komme i gang med prosjektet. Fra venstre: Arild Finstad (Bakke Leiligheter), Ole-Bjørn Bakke og Jon Harald Kristiansen (Betonmast) og Jane Skjølås (Bakke Leiligheter). Foto: Betonmast

Boligenheter, torg, gårdsrom, lite, gammelt, hus, mennesker, trær, park
Fredheimkvartalet får blant annet en frodig gårdshage og et koselig fellesområde. Illustrasjon: 3D Estate

Boligenheter, terrasser, uteliv, grøntarealer

De energieffektive leilighetene er i varierende størrelse og har store og gode balkonger, solrike takterrasser, hageparseller og en vakker frodig gårdshage. Illustrasjon: 3D Estate

 

To menn ved møtebord, tar hverandre i hendene
Klare for samarbeid. Fra venstre: Ole-Bjørn Bakke fra Betonmast sammen med Arild Finstad fra Bakke Leiligheter