Betonmast Romerike har signert kontrakt med Star Autoco Eiendom Skedsmo AS om bygging av et næringsbygg på Skedsmokorset nord for Oslo. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 95 millioner kroner, ekskl. mva.

Godt synlig langs E6

Prosjektet Trondheimsveien 62 omfatter bygging av et tilbygg på 4 500 m2 fordelt over tre etasjer. Bygget vil inneholde verksted, lager og salgslokaler. Selskapet Sortimo, som leverer bilinnredning og bildekor for proffmarkedet, vil være en stor leietaker, mens øvrige leietakere er ikke endelig bestemt. Med nytt bygg vil eiendommen med tilhørende leietakere blir svært godt synlig for bilister på E6 ved Skedsmokorset.

Tilbygget er tenkt oppført i bærekonstruksjon i stål med hulldekker. Fasaden vil bestå av sandwichelementer, porter og glassfelt.

Sterk konkurranse

– Betonmast Romerike har bygget en rekke tilsvarende prosjekter tidligere, så dette prosjektet passer oss godt. Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse, og jeg er veldig stolt av arbeidet som er lagt ned av organisasjonen vår, sier Svein Rennan, daglig leder i Betonmast Romerike.

– Etter tøff konkurranse er vi svært fornøyde med å ha inngått avtale med Betonmast Romerike. Vi ser frem mot et godt prosjekt i samarbeid med en solid aktør som har et godt grunnlag for videre detaljprosjektering og gjennomføring, sier Jonas Lysgaard, prosjektleder for Star Autoco Eiendom Skedsmo AS.

Byggearbeidene starter i løpet av februar og prosjektet skal ferdigstillelse i første kvartal 2025.

Illustrasjon: Romfarer Arkitekter