Nyheter Betonmast

Nærmere 100 glade Betonmastere deltok i Holmenkollstafetten for Kreftforeningen

16. mai 2023

Årets Holmenkollstafett markerte 100-årsjubileet, og lørdag 13. mai deltok nærmere 100 entusiastiske Betonmast-ansatte i bygg- og anleggsbransjekategorien for å støtte Kreftforeningen.

Holmenkollstafetten er det største fellesarrangementet organisert av Betonmast Aktiv. Medarbeidere fra alle våre selskaper kommer sammen for dette vårlige eventyret, og etter løpet inviteres alle til en bankett med deilig grillmat, drikke, kaffe og dessert.

– Det å delta i Holmekollstafetten med Betonmast er en fantastisk opplevelse. Vi har et utrolig godt samhold i lagene, og det å løpe sammen og støtte hverandre gir en ekstra motivasjon, sier Trym Bogen i Betonmast Aktiv.

I år hadde åtte selskaper dannet egne lag, inkludert:

  • Betonmast Innlandet
  • Betonmast Asker og Bærum
  • Betonmast Boligbygg
  • Betonmast Oslo
  • Betonmast Buskerud-Vestfold
  • Betonmast Romerike
  • Betonmast Trøndelag
  • Betonmast AS og Betonmast Eiendom

Raskeste lag

Betonmast Boligbygg vant en overbevisende seier og ble igjen kåret til Betonmasts raskeste lag.

Her snakkes det strategi for å vinne!

 

En stolt Tor Aadahl ledet hele teamet sitt fra Betonmast Trøndelag, som hadde 15 medlemmer, inkludert flere dyktige håndverkere og en kranoperatør, til en sterk andreplass. «Vårt mål er å slå Betonmast Boligbygg neste år,» sa han.

Betonmast Trøndelag feirer på banketten.

 

Betonmast Asker og Bærum hadde en fantastisk prestasjon og fikk en velfortjent tredjeplass.

Betonmast Asker og Bærum

 

Raskeste mann og kvinne

Mats Braaten vant tittelen «Betonmasts raskeste mann» for andre år på rad.

 

Den eneste kvinnelige deltakeren fra Betonmast Trøndelag, sommerstudent Susanne Løwø, ble kåret til «Betonmasts raskeste kvinne» og slo alle de andre kvinnene i konsernet.

 

Det var en fin dag for alle medarbeidere som deltok. Vi er stolte av å ha støttet en så viktig sak og samtidig ha hatt det gøy. Gratulerer til alle for vel gjennomført stafett, og ikke minst tusen takk til Betonmast Aktiv for arrangering av Holmenkollstafetten.

Vi ser frem til å delta igjen neste år!