Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med PWS Godhavn Utbygging om bygging av 49 leiligheter i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag MNOK 128 ekskl. mva.

Prosjektet Byvy består av 49 leiligheter fordelt på tre bygg med en samlet BRA på ca. 4 800 m2. I tillegg skal det opparbeides uteområder.

Prosjektet ligger sentralt i den populære bydelen Byåsen, med kort vei til både Trondheimsmarka og byen. Leilighetene fordeles på to blokker og et småhus. Prosjektet innebærer også riving av eksisterende bygg, samt omfattende VA-arbeid før byggearbeidet starter høsten 2023. Forhåndssalget av leilighetene på Byvy er i gang.

Godt samarbeid over flere år

– Vi i Betonmast Trøndelag og utbygger PWS Godhavn Utbygging har opparbeidet et tillitsforhold gjennom flere år med godt samarbeid. Blant annet har vi sammen bygget 250 leiligheter over seks byggetrinn på Reppetoppen, og tidligere prosjektet Nardoveien, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

– Etter en god samspillsperiode der vi sammen har utviklet prosjektet her på Byvy, ser vi nå frem til en videreføring av det gode samarbeidet også i utførelsesfasen av dette prosjektet, avslutter Utvik.

Etter planen starter byggingen i løpet av andre halvår 2023, med forventet ferdigstillelsen vår / sommer 2025. Igangsetting av prosjektet er betinget av tilstrekkelig forhåndssalg.

Illustrasjon, boligblokker, terrasser, blå himmel , fugleperspektiv, åser, sjø i horisonten Lite hus, kveld, innsyn i leiligheten, tverrsnitt Interiør, utsikt, stue

Byvy ligger sentralt til på Byåsen, med Trondheimsmarka rett i nærheten. Illustrasjoner: Vizwork