Betonmast har signert avtale med eiendomsselskapet Trianon om bygging av Kvarteret Hanna i Arlöv utenfor Malmö. Avtalen er en totalentreprise, og har en verdi på om lag 266 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Prosjektet omfatter oppføring av 111 leiligheter og kontorbygg, fordelt på fire bygg i varierende høyder, hvorav en femten etasjes bygning med utsiktspunkt på toppen. Bygget vil bli et landemerke i området. Totalt areal er på omtrent 15 000 kvadratmeter.

– Dette er Betonmasts tredje boligprosjekt i Arlöv. Dette nabolaget vil være et knutepunkt i et voksende distrikt, og vi ser frem til å være en del av den utviklingen, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast

Byggestart er i løpet av første kvartal 2022. Prosjektet vil ferdigstilles i løpet av fjerde kvartal 2024.

Illustrasjon av et kvartal, der et bygg er på 15 etasjer, kveld