Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Bygger to nye handelsbygg for Vestaksen Eiendom i Drammen

3. mai 2021

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Vestaksen Eiendom om bygging av to handels- og servicebygg i Kobbervikdalen 155 i Drammen. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsum på om lag 55 millioner kroner ekskl. mva.

Totalt skal Betonmast bygge ca 4000 m2 BTA fordelt på to bygg. Prosjektet er godt synlig fra E18, og har fått navnet The Oak etter en fredet, gammel eik som ligger mellom byggene.

Godt samarbeid

– Vi har hatt nok et godt utviklingsprosjektsamarbeid med Vestaksen Eiendom. Sammen har vi optimalisert prosjektet, både med tanke på utleieareal og byggbarhet, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

– Jeg vil samtidig benytte anledningen til å berømme Vestaksen som byggherre og samarbeidspartner. The Oak er det andre prosjektet vi har utviklet i samspill med Vestaksen, og vi gleder oss til å ta fatt på byggeprosessen, avslutter Gjestemoen.

Vestaksen og Betonmast har sammen med arkitekt, rådgivere og leverandører også utviklet og bygger kontorbygget SporX sentralt i Drammen. SporX blir Norges tredje høyeste bygg i rent tre, og får status som BREEAM-NOR Outstanding.

Fornøyd oppdragsgiver

– Vi i Vestaksen er strålende fornøyde med å utvikle Kobbervikdalen 155 i samarbeid med Betonmast. Vi har sammen kommet opp med det vi mener er den beste løsningen på denne tomten, og vi gleder oss veldig til å følge med på byggeprosessen, uttaler konstituert administrerende direktør i Vestaksen Eiendom, Sindre Juel Berg.

Byggestart er planlagt i juni 2021. Byggene skal stå ferdig for innflytting i april/mai 2022.