Nyheter Betonmast Buskerud-Vestfold

Bygger nytt kontorbygg i Drammen

3. februar 2021

Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Gråterudveien Næringspark AS om bygging av et moderne kontorbygg i Kobbervikdalen sør for Drammen. Kontrakten er en totalentreprise med en kontraktsum på om lag 110 millioner kroner ekskl. mva.

Totalt vil kontorbygget by på ca. 6 200 m2 topp moderne kontorlokaler fordelt på to sammenkoplede bygningskropper, med underliggende garasjeanlegg under den ene delen. Størstedelen av lokalene er allerede utleid. En av leietakerne er Betonmast Buskerud-Vestfold, som flytter Drammens-kontoret inn i nybygget.

– Vi har hatt en humørfylt og utviklende samspillsperiode med Holtefjell Eiendom, som representerer utbygger. Sammen har vi optimalisert prosjektet, både med tanke på utleieareal og byggbarhet. Resultatet er et flottere prosjekt til betydelig redusert totalkostnad. Vi har nådd kostnadsmålet vi satte sammen da vi innledet samarbeidet i mai i fjor.  Samtidig har vi økt inntektsbildet på utbyggers fremtidige leieinntekter, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

– Jeg vil benytte anledningen til å berømme Holtefjell som byggherre og samarbeidspartner. Det er virkelig moro å jobbe sammen med så proffe og kompetente personer i en utviklingsfase. De har vært tett på og utfordret oss fra første dag. Forhåpentligvis har også vi utfordret og lært dem noe nytt, slik at vi begge har styrket vår kompetanse gjennom samarbeidet. Vi gleder oss nå til å realisere prosjektet, vårt tredje prosjekt i Kobbervikdalen etter at vi etablerte kontor i området for vel to år siden, avslutter Gjestemoen.

Bak Gråterudveien Næringspark AS står Holtefjell Eiendom og House of Pixels.

– Det har vært en konstruktiv og lærerik samspillsprosess der vi har så langt har oppnådd målsetningene for prosjektet. Betonmast har vært en profesjonell samarbeidspartner som har vært framoverlent og løsningsorientert under hele prosessen. Vi ser frem til videre positivt og konstruktivt samarbeid i byggeprosessen, samt det langsiktige leietakerforholdet Betonmast har tegnet i Gråterudveien Næringspark, sier Stian Aarum, prosjektleder i Holtefjell Eiendom AS.

Byggestart er planlagt i februar/mars 2021. Bygget skal stå ferdig for innflytting mai/juni 2022.

Les mer om prosjektet på bygg.no.