Nyheter Betonmast

Betonmast valgt som entreprenør på Conceptor Boligs prosjekt Kastanjen i Hamar

15. oktober 2020

Conceptor Bolig AS har valgt Betonmast til entreprenør for Kastanjen-prosjektet i Hamar. Prosjektet omfatter 87 leiligheter med parkeringsplasser. Totalentreprisen har en verdi på cirka 228 millioner norske kroner, ekskl. mva.

Conceptor Bolig AS har ca. 2.400 leiligheter under utvikling i InterCity-området. Prosjektet blir første leilighetsprosjektet på Briskeby på over 20 år, og vil løfte hele området.

Stolt konsernsjef

– Jeg er stolt av medarbeiderne våre, som nok en gang drar i land et flott prosjekt. Også i dette prosjektet ser vi at samarbeid og samspill kommer prosjektet og alle parter til gode, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Positivt samspill

– Vi gleder oss stort til å komme i gang med prosjektet. Vi har hatt en positiv og god samspillsperiode med Conceptor Bolig AS, der vi sammen har funnet frem til gode løsninger for prosjektet. Hamar er et satsingsområde for oss, og vi er glade for å kunne være med og sette vårt preg på utviklingen i området, sier Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

Betonmast Innlandet har 100 medarbeidere, hvorav 50 egne fagarbeidere innen tømmer og betong. 4 lærlinger inngår i teamet som omsatte for 595 millioner kroner i 2019 og dekker området Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Hadeland og Toten.Tre menn oppstilt

Fra venstre: Dag Stenersen, leder av Betonmast Innlandets kontor på Hamar, Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig og Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet gleder seg til å komme i gang med prosjektet. 

Illustrasjon av bygg

Illustrasjon: Conceptor Bolig AS

Et godt sted å bo

– Her skal det bli godt å bo, forteller Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig. Videre skal det bli praktisk å ha en hverdag i området med REMA 1000 butikk, barne- og ungdomsskole og videregående skole i umiddelbar nærhet. Det blir også to store fellesrom til benyttelse for beboerne. Det ene som møte-/selskapslokale, og det andre som sykkelreparasjonsbod og/eller treningsrom. Det er Eiendomsmegler 1 Hamar som bistår med salgsprosessen av leilighetene.

Det er NSW-kontoret i Hamar som er arkitekter for prosjektet, mens USBL er forvalter av sameiet som blir etablert i forbindelse med prosjektet.

– Vi erfarer fra andre prosjekter at toppleilighetene, som det er seks av i dette prosjektet, går raskt unna når prosjekter blir lagt ut for salg. Her vil toppleilighetene få fantastisk utsikt over Mjøsa og Hamar, forteller Stig Ø. Kvarsnes. Det er for øvrig stor variasjon i utformingen av leilighetene, som er fra 1- til 5-roms med et areal fra 27,3 kvm til 141,4 kvm.

– Salgsstart vil gå av stabelen i januar 2021 og byggestart er planlagt til neste sommer. Vi har allerede en liste med 180 interesserte, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Dermed kan de første leilighetene tas i bruk sommeren 2023.

For mer om prosjektet, se https://www.kastanjenhamar.no/ og prosjektets Facebook-side