Nyheter Betonmast Gøteborg

Betonmast bygger utleieleiligheter i Göteborg for Västerstaden AB

20. mai 2020

Betonmast Göteborg har signert en avtale med Västerstaden AB om å bygge 97 utleieboliger i Gøteborg. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 174 millioner svenske kroner, ekskl. mva.

Prosjektet inkluderer prosjektering og bygging av to bygg med totalt 97 leiligheter i størrelse 2-4 rom og kjøkken. Total BTA er cirka 12.565 kvadratmeter. Byggestart er planlagt til 3. kvartal 2020, og første innflytting er planlagt til 4. kvartal 2022.

–  Dette er det andre utleieprosjektet vi har signert i Göteborg på kort tid, og jeg vil berømme byggherrer som evner å beslutte selv i usikre tider. Det er et stort behov for mindre utleieleiligheter i Göteborg, og vi ser frem til å ta fatt på jobben, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.