Nyheter Betonmast Eiendom

Byggestart for 2317 Sentrumskvartalet i Hamar

18. mai 2020

Partnerskapet OBOS Nye Hjem og Betonmast Eiendom har besluttet byggestart av første byggetrinn i prosjektet «2317 Sentrumskvartalet» i Hamar. Første  byggetrinn består av 73 leiligheter fordelt på to bygg, med innflytting vinteren 2022. Arkitekt er StudioNSW Arkitekter.

– Vi er både stolte og glade når vi nå kan annonsere byggestart for dette flotte prosjektet midt i Hamar sentrum. Til tross for den spesielle tiden vi er inne i opplever vi fortsatt tilstrømming av kjøpere, og det gjør at vi igangsetter som planlagt, sier prosjektsjef Dag Byrøygard i OBOS Nye Hjem.

2317 Sentrumskvartalet ligger i Hamar sentrum, med nærhet til byfasiliteter, Mjøsa, togstasjon og byens nyeste kjøpesenter. Prosjektet omfatter et helt kvartal i Hamar sentrum, og vil by på gode fellesarealer, blant annet to store takterrasser til felles bruk. Prosjektet er planlagt med totalt 121 leiligheter, i  tillegg til næringsarealer på gateplan. Hittil er det solgt 38 av 73 leiligheter i første byggetrinn.

Stor interesse

– Gode prosjekter har en tendens til å selge også i urolige tider, slik vi nå erfarer. Det er ikke ofte slike prosjekter kommer på markedet, og det forklarer nok den gode interessen, sier Hans Jørgen Lundby, administrerende direktør i Betonmast Eiendom.

Totalentreprenør for prosjektet er Betonmast Innlandet AS.

– Dette er flott prosjekt med leiligheter i alle størrelser og prisklasser midt i Hamar sentrum. Det har blitt jobbet lenge og vel med dette prosjektet, så nå skal det bli godt å komme i gang , sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet.

Les mer om prosjektet her.