Nyheter Betonmast

Bygger 145 utleieleiligheter utenfor Stockholm

11. mai 2020

Betonmast Mälardalen har signert kontrakt med andelslaget BoKoop om bygging av 145 utleieleiligheter i Nykvarn sørvest for Stockholm. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 142 millioner svenske kroner, ekskl. mva.

Fremtidsrettet og bærekraftig

Prosjektet beskrives som fremtidsrettet, og det satses på bærekraft gjennom energieffektivitet, solcellepaneler, gjenvinningssentral, sykkelservice- og lader, egne rom for e-handel samt elbilpool. Leilighetene blir arealeffektive og får god standard med egen balkong eller uteplass, i tillegg til fellesområder. Det totale arealet for prosjektet er 8 300 kvadratmeter.

Tilskudd til utleiemarkedet

– Vi ser frem til å bidra til utvikling av bærekraftige og arealeffektive utleieboliger i Stockholms-området, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast. Dette vil bli et etterlengtet tilskudd til markedet for mindre leiligheter i området, avslutter Evensen.

BetonmastHæhre portrettfoto av Jørgen Evensen med bygninger i bakgrunnen

Prosjektstart er andre kvartal 2020, og antatt innflytting er andre kvartal 2022.