Nyheter Betonmast

Har inngått samarbeid om 90 leiligheter for Conceptor Bolig AS på Hamar

14. april 2020

Betonmast Innlandet har inngått samspillskontrakt om å utvikle og prosjektere 90 leiligheter og næringsarealer sentralt på Hamar.

Betonmast ble nylig valgt som entreprenør, og har i første omgang undertegnet en samspillkontrakt med Conceptor Bolig om utviklingen av prosjektet. Det er Betonmast Innlandets kontor på Hamar som skal lede prosjektet i samarbeid med teamet i Conceptor Bolig og REMA 1000.

I tillegg til ca 90 leiligheter, inneholder planene også rundt 1.500 kvadratmeter næringsarealer, hvor cirka en tredjedel av arealet er satt av til en REMA 1000-butikk. Prosjekt Kastanjen Hamar ligger på den såkalte trekanttomta rett ved Hamar politistasjon.

– Vi har et godt samspill med byggherren, og gleder oss til å sammen komme frem til gode løsninger for prosjektet, sier Dag Stenersen, leder av Betonmast Innlandets kontor på Hamar.

–  Hamar er et satsingsområde for oss, så det er svært gledelig at vi blir valgt som entreprenør av Conceptor Bolig på prosjektet, sier daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

– Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet i Hamar, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør for Conceptor Bolig i en pressemelding.

Etter planen går samspillsfasen frem til sommeren. Entreprisekontrakten avhenger av salg, og salgsstart på leilighetene er beregnet til høsten 2020.