Nyheter Betonmast Røsand

Bygger eksklusiv bilforretning for Ranheim Næringsbygg AS i Trondheim

5. august 2019

Betonmast Røsand skal bygge ny bilforretning for Ranheim Næringsbygg AS på Ranheim i Trondheim. Bygget blir Norges første bilforretning bygget etter Jaguar og Land Rovers spesifikasjoner. Nardo Bil er bilforhandler og kontrakten har en verdi på ca 92,5 MNOK inkl. mva.

Bygget får et eksklusivt preg, og er den første bilforretningen i Norge som bygges helt etter spesifikasjonene som er satt fra Jaguar og Land Rover. Det skal bygges ca 4300m2 nybygg som består av salgshaller, vaskehaller, lakkeringshaller, dekkhotell, kontor og verksted. I tillegg skal et større uteområde opparbeides.

Betonmast Røsand vant konkurransen mai 2019.  Da startet de forberedende arbeidene, og kontrakten ble underskrevet i juni. Prosjektering pågår og forventet byggestart er medio september 2019.

– Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand. Vi har gjennomført flere tilsvarende næringsprosjekter og ser frem til å bidra med enda et nytt bygg der Nardo bil er forhandler, denne gangen i Trondheim. Fra før av bygger Betonmast Røsand «Nardo bil-bygget» i Molde.

Illustrasjon av bilforretning