Nyheter Betonmast Røsand

Bygger Harald Hustad i Molde for Hustadgården Panorama

10. juli 2019

Betonmast Røsand skal bygge ny bilbutikk for Harald Hustad AS i Molde. Harald Hustad har flere bilmerker i sin portefølje der Toyota er det største merket. Kontrakten har en verdi på ca. 83 millioner kroner inkl. mva.

Betonmast Røsand vant konkurransen våren 2019.  Da startet en vellykket prosjekteringsfase, der partene har jobbet sammen om å finne de beste løsningene.

Totalarealet er om lag 4 000 m2 nybygg og består av salgshaller, vaskehaller, dekkhotell, kontor og verksted. I tillegg et større uteområde på omtrent 10 mål skal opparbeides.

– Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand. Vi har gjennomført flere tilsvarende næringsprosjekter og ser frem til å bidra med nytt bygg for Harald Hustad i Molde. Prosjektet inneholder en rekke finesser som gjør at dette virkelig blir et signalbygg i den nye store næringstomten «Bilbyen» i Molde kommune. Fra før av bygger Betonmast Røsand «Nardo bil -bygget» på samme Næringstomt.

Byggingen er allerede godt i gang og skal stå ferdig i mai 2020.