Nyheter Betonmast

Betonmast Malmö bygger leiligheter i Lund

30. april 2019

Betonmast Malmö har vunnet en ny kontrakt i Lund, denne gangen for oppføring av 19 leiligheter i gamlebyen. Kontraktsverdien er på 68 millioner svenske kroner.

Betonmast Malmö har signert avtale med Vallkärra Properties om å oppføre et moderne femetasjes hus med 19 leiligheter i et av Lunds eldste kulturkvartaler. En parkeringsplass på eiendommen Sankt Mikael 16 skal omgjøres til et leilighetsbygg, som arkitektonisk skal smelte sammen med eksisterende bygg og bli en naturlig del av gaterommet. Samtlige leiligheter bygges med balkong, uteplass eller takterrasse. I kjelleren bygges det en halvautomatisk garasje med 28 effektive bilparkeringsløsninger.
Byggestart er estimert til november 2019, og prosjektet skal stå ferdig i mai 2021.

God start for Betonmast Malmö

Dette er den andre byggekontrakten til Betonmast Malmö i Lund. Selskapet bygger for tiden 42 leiligheter i sentrale Lund for Sithel Fastighetsutveckling. Betonmast Malmö har hatt en god start siden oppstarten sommeren 2018, og har til nå annonserte kontrakter for over 300 millioner svenske kroner.