Nyheter Betonmast Romerike

Betonmast utvikler hotell på Snøporten for Thon

26. mars 2019

Betonmast Romerike har inngått avtale med Thon Hotellbygg om utvikling av hotell ved skihallen SNØ i Lørenskog.

Det planlegges et hotellbygg med ca 300 hotellrom med bar, konferanserom og eventlokaler. Hotellprosjektet har vært utviklet i en idé-fase, og skal nå videreutvikles frem til et ferdig konsept. Det arbeides mot byggestart høsten 2019.

Det nye hotellet vil være direkte tilknyttet skihallen Snø, som er under oppføring av Betonmast Romerike.

– Hotellet relaterer seg i høyeste grad til de tilgrensende prosjektene skihallen Snø og boligprosjektet Snølia, som også bygges av Betonmast, sier Svein Rennan, teknisk sjef Betonmast Romerike. Vi ser det som en klar fordel at vi nå kan bruke all vår kompetanse og detaljinnsikt om området til å få utviklet et flott hotell sammen med Thon Hotellbygg, avslutter Rennan.

Betonmast har nå virkelig etablert seg tungt på Lørenskog, både gjennom byggingen av Snø, men også flere boligprosjekter Betonmast Boligbygg bygger for Selvaag Bolig.

– Vi er svært tilfreds med å bli valgt som samarbeidspartner av Thon Hotellbygg, sier Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike. Dette prosjektet passer meget godt sammen med Betonmasts øvrige prosjekter i forbindelse med Snøporten, avslutter han.

Thon kjøpte nylig hotelltomten på Snøporten. Les mer på bygg.no.