Nyheter Betonmast Røsand

Bygger for Nardo bil i Molde

21. mars 2019

Betonmast Røsand skal bygge ny bilforretning for Nardo bil i Molde. Etter en konstruktiv utviklingsfase er totalentreprisen nå signert. Kontrakten har en verdi på ca 47 millioner kroner.

Optimalisert prosjekt

Betonmast Røsand vant konkurransen om prosjektet høsten 2018. Partene startet da en utviklingsfase der prosjektet er knadd og optimalisert med hensyn på kostnad og estetikk. I januar ble kontrakten på selve byggingen signert, og byggearbeidene er allerede kommet godt i gang. Prosjektet er bygg nummer to i rekken av flere nyetableringer i den nye «Bilbyen» i Molde kommune.

Foruten salgshaller består prosjektet av verksted, bilvaskeanlegg, dekkhotell og sosiale rom. I tillegg skal ca 8 mål med utomhusarealer opparbeides og danderes.

Signalbygg

– Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven, sier Eskild Røsand, daglig leder i Betonmast Røsand. Vi har gjennomført flere tilsvarende næringsprosjekter og ser frem til å bidra med nytt bygg for Nardo bil i Molde. Prosjektet inneholder en rekke finesser som gjør at dette virkelig blir et signalbygg i den nye store næringstomten «Bilbyen» i Molde kommune, avslutter Røsand.

Illustrasjon av bygg med stor parkeringsplass og tomteareal
Prosjektet omfatter også opparbeidelse av ca 8 mål utomhusarealer.

 

Illustrasjon av bygg med store hvite vegger
Bilforretningen blir et signalbygg i den nye store næringstomten «Bilbyen» i Molde kommune.