Nyheter Betonmast

Betonmast rendyrker entreprenørvirksomheten: Selger Rotstigen og TVB Bolig

24. januar 2019

Betonmast, et selskap i BetonmastHæhre-gruppen, har inngått avtaler om salg av byggmestervirksomhetene Rotstigen og TVB Bolig. Begge virksomhetene overtas av ledende ansatte i de respektive selskapene.

– Rotstigen og TVB Bolig har vært gode bidragsytere i Betonmast-familien i flere år. Når vi nå velger å selge disse virksomhetene videre er det i trygg visshet om at selskapene vil kunne utvikle seg vel så godt med de nye eierne. Dette er en strategisk beslutning om å rendyrke vår entreprenørvirksomhet, og en god løsning for Rotstigen og TVB Bolig, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.

Terje Braathen, Trond Engstrøm, Bjørn Åge Scheide samt tidligere eier og ansatt Ole Kristian Lundby kjøper Rotstigen, mens TVB Bolig overtas av Jørn Heidenreich-Riis, Pål Lillefjære, Bjørn Anker, Morten Rosbach, Morten Hogstad og Ole Gunnar Thommesen.