Nyheter Betonmast

Betonmast med ny etablering i Stockholm

20. desember 2018

Betonmast fortsetter ekspansjonen i det svenske markedet. Etter en vellykket satsing våren 2017 med kontor i Mälardalen utenfor Stockholm, startes nå ytterligere et selskap i hovedstaden, Betonmast Stockholm.

– Betonmast har betydelige vekstambisjoner i det svenske markedet. Vi ser store muligheter i Stockholms-markedet, og derfor etablerer vi nå vårt andre selskap i regionen, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.

Godt etablert i det svenske markedet

Den svenske virksomheten ble etablert i 2013, og ligger an til å omsette for om lag 700 millioner norske kroner i 2018, opp fra 380 millioner kroner året før. Betonmast har på få år etablert seg som en slagkraftig konkurrent til de etablerte aktørene i det svenske markedet, og har vunnet flere prestisjekontrakter, blant annet Lindholmens Tekniska Gymnasium i Göteborg, Volvo Pentas nye hovedkontor og Kungsbackas Nya Badhus. Betonmast Sverige hadde en ordrereserve på 1,5 milliarder kroner per 30. september.

Start-up

Etableringen i Stockholm er en start-up, med Pawel Missuna som ansvarlig for selskapet. Missuna kommer fra Veidekke, og har fra tidligere en karriere innen Peab. Betonmast Stockholm forventes å være operativt fra april 2019.

– Vi tror en slank og kundeorientert organisasjon kan utfordre de etablerte strukturene i det svenske markedet. Vi følger i stor grad samme modell som i Norge, der vi har vært den raskest voksende byggentreprenøren i mange år. Så langt har vi lykkes meget godt i Sverige, sier Mattias Gustafson, VD i Betonmast Sverige.