Nyheter Betonmast

Bygger 276 leiligheter på Lilleby i Trondheim

3. desember 2018

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt om bygging av 276 leiligheter på Lilleby Triangel i Trondheim. Oppdragsgiver er Ladejarlen Utvikling og Lilleby Triangel Næring Eiendom AS. Kontrakten er en totalentreprise på om lag 246 millioner kroner ekskl. mva.

Godt renommé

– Dette passer godt inn i porteføljen vår, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Vi har et godt renomme for å levere god kvalitet på store boligprosjekter i Trondheim. Det skal vi gjøre også på Lilleby. Vi takker for tilliten oppdragsgiver har gitt oss, og gleder oss til å komme i gang med byggingen.

Foto av fire menn som tar hverandre i hendene over et bord

Fornøyde med kontraktsignering. Fra venstre: Alf Rune Skjelvik, Ladejarlen Utvikling/Lilleby Triangel Næring Eiendom, Steinar Oksvold, prosjektleder ÅF Advansia, Ole Jørgen Olsen, prosjektleder Betonmast Trøndelag, og Tom Utvik, daglig leder Betonmast Trøndelag.

Lilleby Triangel består av 276 leiligheter fordelt på 4 bygg. Et av byggene er svært langt, og er delt opp i 5 salgstrinn alene. På gateplan er det et næringslokale hvor Norgesgruppen skal inn med en butikk. I samme plan er det også en parkeringskjeller med stor takhøyde, beregnet for varelevering med lastebil.

Illustrasjon av boligblokk i fem etasjer sett fra gateplan 

Lilleby Triangel. Illustrasjon Skibnes arkitekter_XR

Totalentreprisen er unntatt grunnarbeid og råbygg. Byggingen startet sommeren 2018, mens Betonmast starter på sine arbeider rundt påsketider 2019. Prosjektet er beregnet til å være ferdigstilt i løpet av 2021.