Nyheter Betonmast

Bygger leiligheter på Nesodden

30. november 2018

Betonmast Østfold har inngått kontrakt med Scala eiendom om bygging av 44 leiligheter ved Tangen senter på Nesodden. Totalentreprisen har en verdi på 131 millioner kroner, ekskl. mva.

Prosjektet «Tangen Centrum» består av 44 leiligheter fordelt på plan 2,3,4 og 5, samt kjøpesenter i 1. etasje og parkeringskjeller med tekniske rom. Samlet areal er 7 706 m2 BTA.

Gode energiøkonomiske løsninger

Prosjektet er utformet med gode energiøkonomiske løsninger, og vil ved overtakelse oppnå energiklasse A. Det skal blant annet oppføres solcelleanlegg på tak og CO2-varmepumpe med varme fra brønnpark.

Godt samspill gir gode løsninger

– Vi er selvsagt fornøyd med å få dette prosjektet, sier Lars Prangerød, daglig leder i Betonmast Østfold. Vi har jobbet sammen med oppdragsgiver en stund for å finne gode løsninger for prosjektet. Det mener vi at vi har lykkes med. Nå gleder vi oss til å komme i gang med byggingen.

– Samspillet med Betonmast Østfold har vært positivt og fruktbart, sier Per Christian Kjellgren i Scala Eiendom. Salget av leilighetene er i gang, og vi gleder oss til få et flott arkitektonisk tilbygg med mange leiligheter og et utvidet senter med nye handelstilbud til våre kunder.

Byggestart er estimert til januar 2019, og byggetid er 20 måneder.