Nyheter Betonmast

Betonmast inn i Construction City

17. oktober 2018

I dag ble det klart at Betonmast går inn som eier og utvikler av Construction City, sammen med AF Gruppen og OBOS. Alle tre vil flytte inn med nye hovedkontorer i kunnskapsparken på Ulven i Oslo.

Prosjektet danner den første klyngen for bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen. Sammen med klyngepartnere som Multiconsult, Norconsult, DNB, SINTEF og Startuplab skal de etablere et næringsbygg på opp mot 100.000 kvadratmeter, og en motor for økt omdømme og konkurransekraft i hele bransjen.

Betonmast blir en veldig viktig parter i den videre utviklingen av klyngen på Ulven. Som en av Norges største entreprenører vil Betonmast bidra til stor bredde blant klyngedeltakerne, sier daglig leder Benedicte Økland.

Fra venstre: Daglig leder i Construction City, Benedicte Økland, Konsernsjef AF Gruppen Morten Grongstad, Konsernsjef OBOS Daniel K. Siraj og Jørgen Evensen, administrerende direktør Betonmast.

 

Hun forteller at konseptet skal utvikles i løpet av de neste årene, og at målet med klyngen er å etablere et miljø som er attraktivt både for oppstartsvirksomheter og etablerte aktører i bransjen.

– Selskaper som samarbeider opplever større vekst enn de som jobber alene. Construction City skal bidra til økt samhandling og mer innovasjon i bransjen, også gjennom smart utnyttelse av ny teknologi, sier Økland.

Administrerende direktør i Betonmast, Jørgen Evensen, gleder seg over avtalen.

– Construction City er et svært spennende prosjekt som tidlig pirret vår nysgjerrighet. Det er med stor entusiasme vi nå inngår avtale om eierskap og utvikling av prosjektet. Vi ser på Construction City som en attraktiv arena for læring, utvikling og ikke minst samhandling – en tilnærming som står sentralt også i Betonmast. Vi gleder oss til å være med på å videreutvikle prosjektet, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast.