Nyheter Betonmast

Philip van de Velde blir ny daglig leder for Betonmast Ringerike

29. mai 2018

Betonmast har ansatt Philip van de Velde som ny leder for Betonmast Ringerike. Van de Velde kommer fra stillingen som administrerende direktør i R3 Entreprenør AS, som er en del av Norsk Gjenvinning-konsernet.

Van de Velde overtar for Frode Antonsen, som har fungert i rollen siden 2017.

Vil lede et kompetent team

– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å lede Betonmast Ringerike. Med et svært kompetent team og en region som ventes vokse kraftig, skal vi sammen utvikle virksomheten videre og styrke vår posisjon som den ledende entreprenøren på Ringerike, sier van de Velde.

Philip van de Velde bringer med seg nærmere 30 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og har bakgrunn fra både AF Gruppen og Ballast Nedam. Han er utdannet ingeniør fra HTS Amsterdam.

Peter Sandrup, konserndirektør for divisjon Bygg i Betonmast, hilser van de Velde velkommen;

– Philip van de Velde har lang og variert bakgrunn fra inn- og utland som prosjektsjef i store prosjekter. Hans verdifulle erfaring og kompetanse blir viktig i arbeidet med å lede og utvikle Betonmast Ringerike. Vi gleder oss til å få ham på plass, sier Sandrup.

Ledende entreprenør i regionen

Betonmast Ringerike er det ledende entreprenørfirmaet i regionen innenfor bygg. Selskapet ble etablert i 1976, og ble en del av konsernet til Betonmast etter oppkjøp av Tronrud Bygg i 2017. I dag teller virksomheten 62 håndverkere og 28 funksjonærer. Betonmast Ringerike har stor egenproduksjon med høyt kompetente ansatte innenfor betong- og tømrerarbeid.

Philip van de Velde trer inn i sin nye rolle 1. september 2018.