Nyheter Betonmast Romerike

Betonmast bygger næringsbygg på Berger

22. mars 2018

Betonmast Romerike har signert avtale om prosjektering og bygging av nytt lager/verksted og kontor for Otto Olsen AS på Berger i Skedsmo kommune. Samlet bygningsmasse blir på over 10 000 m², og kontraktssummen er på 164 millioner kroner ekskl. mva. Betonmast-selskapet Isachsen skal utføre grunn- og utomhusarbeider på prosjektet.

– Det er gøy å se at vår måte å jobbe sammen med kundene på gir resultater. Prosjektet er vunnet i en konkurranse som ikke bare handlet om pris, men også entreprenørskap, samarbeidsevne og åpenhet. Vi gleder oss til å skape nok et supert prosjekt sammen med kunden, sier Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike.

– Betonmast har vist god forståelse for vårt fremtidsbehov, og vi ser nå frem til å jobbe tett sammen for å skape et bygg med gode løsninger for en fremtidig vekst, sier Kjetil Høgbakken, adm. direktør i Otto Olsen.

Otto Olsen er en handels- og produksjonsbedrift som leverer tekniske produkter til industrien og handelen i Norge. Virksomheten, som ble etablert i 1866, er i dag lokalisert på Lillestrøm, men vil flytte til Berger når det nye bygget står klart høsten 2019.

Prosjektet starter opp umiddelbart. Arkitekt på prosjektet er Astrup og Hellern AS.

Bilde: Avtalen i boks. Fra venstre: Kjetil Høgbakken, adm. direktør i Otto Olsen AS, Stein Erik Pedersen, daglig leder i Betonmast Romerike, Audun Johnsen, logistikksjef i Otto Olsen AS og Svein Rennan, teknisk sjef Betonmast Romerike.