Nyheter Betonmast Røsand

Betonmast er nominert til Årets trebyggeri 2017

22. februar 2018

Betonmasts prosjekt Nye Romsdal videregående skole er nominert til Årets trebyggeri 2017. Betonmast er med det involvert i hele fem av elleve nominerte prosjekter til prisutdelinger på Byggegallaen.

Treteknisk og TreFokus vil i samarbeid med Byggeindustrien dele ut prisen Årets trebyggeri 2017 på Byggegallaen 14. mars. Nye Romsdal videregående skole i Molde er et av tre nominerte prosjekter. Juryen melder om høyt nivå blant mange innmeldte kandidater. Les mer på bygg.no.

Massivtre og low-tech ventilasjon, godt samarbeid og god fremdrift

Betonmast Røsand var totalentreprenør på Romsdal videregående skole, som ble bygget i massivtre, med passivhusstandard, low-tech/naturlig ventilasjon og svært lavt energiforbruk. Massivtre er brukt som byggemateriale både utvendig og i innredninger. Prosjektet ble gjennomført med meget god fremdrift over kort tid (to år), blant annet grunnet god prosjektledelse og godt samarbeid både med byggherre, skolen og aktørene ellers i prosjektet. Betonmast divisjon Bygg har vært tidlig ute med bygg i massivtre, blant annet grunnet en uttalt miljøsatsing og et ønske om at byggeaktiviteten skal gi minst mulig negativ påvirkning på lokalt og globalt miljø.

Les prosjektomtale på bygg.no

– Vi er meget stolte over å være nominert også innen Årets trebyggeri, uttaler konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen. Vi har lang og god erfaring med å bygge i tre, og ser mange fordeler med massivtre i byggeprosjekter. Nominasjonene viser at vi har gode prosjekter, og ikke minst at våre medarbeidere gjør en utmerket jobb.

Under Byggegallaen er Betonmast involvert i følgende nominerte prosjekter:

Årets trebyggeri

  • Nye Romsdal videregående skole (Betonmast Røsand var totalentreprenør)

Årets Anlegg

  • E16 Filefjell, Varpe bru – Smedalsosen (Betonmast Anlegg var hovedentreprenør)
  • E105 Kirkenes (BetonmastAnlegg var UE på tunnel og grunnarbeider)

Årets Bygg

  • RS Noatun (Betonmast Buskerud-Vestfold er totalentreprenør)
  • OSL T2 (Betonmast Ringerike (tidligere Tronrud Bygg) var entreprenør for energisentral og sweeperhall.)