Nyheter Betonmast Gøteborg

Betonmast skal bygge Kungsbacka badhus og Kosterbaden i Sverige

3. oktober 2017

Betonmast Gøteborg AB skal bygge Kungsbacka badhus og Kosterbaden. Kontraktene er på totalt 430 MSEK.

Kungsbacka badhus

Prosjekt Kungsbacka badhus er en totalentreprise som er oppdelt i to faser. Avtalen er signert, og prosjekteringen er i gang. Betonmast skal sammen med Kungsbacka kommune jobbe i en samspillsentreprise frem til våren 2018. Da settes byggingen i gang og ferdigstillelse er planlagt våren 2020.

Kosterbaden

Prosjekt Kosterbaden består av bygging av 20 nye eksklusive leiligheter på Nordkoster. De nye leilighetene blir oppført over fem bygninger. Det vil også bli oppført en bygning med restaurant og selskapslokale 200 meter fra havet. Bygging av prosjektet startet opp september 2017 med forventet ferdigstillelse juni 2018.

– Vi er veldig fornøyd med å vinne disse kontraktene. Begge prosjektene er utrolig spennende. Vår gode ordreinngang er et resultat av et langsiktig markedsarbeid og gode relasjoner, uttaler Mattias Gustafson, VD Betonmast i Sverige.

Betonmast i Sverige

Betonmast er nå sterkt etablert i både Gøteborg og Stockholm etter å ha vært i det svenske markedet i drøyt tre år. Selskapet har som mål å utfordre de etablerte strukturene i den svenske entreprenørbransjen med hurtighet, dynamikk og nærhet til kunden.

Kungsbacka badhus. Ill.: Kungsbacka kommune