Nyheter Betonmast Innlandet

Betonmast skal bygge Byporten Sør i Brumunddal

24. juli 2017

Betonmast Innlandet har signert kontrakt på bygging av nytt nærings- og boligbygg i Brumunddal for Mørkvedvegen Handel AS / Byporten Sør AS. Kontrakten er en totalentreprise.

Bygget

Kontrakten omfatter bygging av en Kiwi-butikk på 1.400 m2 i første etasje samt 20 leiligheter i andre til sjette etasje. Bygget skal oppføres i plasstøpte betongkonstruksjoner med bæring i stål og betong. Fasadene skal ha gjennomfargede fasadeplater. Leilighetene vil være på 75 m2 til 85 m2 og bygges for utleie. Syv av leilighetene vil være tilrettelagt for handikappede. Totalt vil det nye bygget være på 3.500 m2 BTA.

Fremdrift

Planlagt oppstart av byggingen er august 2017 og ferdigstillelse desember 2018.

Ill: Studio NSW