Viktoria Amble Larsen skulle bli rådgivende ingeniør. Det var før hun hadde sommerjobb på et av Betonmasts spennende prosjekter.

Nå stortrives 28-åringen som ung prosjektingeniør i Betonmast – der hun er med på byggingen av Norges største næringsbygg, Construction City på Ulven i Oslo.

– Da jeg startet i sommerjobben begynte jeg å tenke over hvordan jeg ønsket at hverdagen min skulle se ut etter at jeg var ferdig med å studere. Som en utadvendt person med mye energi og en forkjærlighet for høyt tempo og varierte hverdager, merket jeg at jobben som entreprenør var en livsstil som kunne passe meg. Jeg har nå jobbet som entreprenør i Betonmast siden sommeren 2021, og er veldig fornøyd med valget mitt, sier Viktoria.

SE VIDEO som viser litt av hva Viktoria gjør ute på byggeplassen på Construction City.

 

Veien fra studier til fast jobb

Viktoria bor og jobber i Oslo. Utdannelsen tok hun ved storbyuniversitetet OsloMet og den gamle landbrukshøgskolen, NMBU. Gjennom næringslivsdagene på NMBU kom hun i kontakt med Betonmast, og etter hvert fikk hun tilbud om sommerjobb på et prosjekt hvor det ble bygd et hotell i tilknytning til spaet ‘The Well’.

Endret retning til entreprenør

– Sommerjobben på The Well Hotel var spennende, og jeg erfarte at hverdagen som entreprenør er både givende og varierende, og at ingen dager er like. Jeg ønsket å få en fot innafor entreprenør-bransjen og spurte Betonmast om jeg kunne fortsette som deltidsansatt ved siden av studiet. Det fikk jeg. Holdningene mine for hvilken retning jeg skulle velge etter studiet endret seg gradvis fra rådgiver til entreprenør. Det er jeg glad for i dag, sier Viktoria.

Pangstart på karrieren

– Etter studiene fikk jeg tilbud om fast stilling hos Betonmast Oslo, og i dag jobber jeg som prosjektingeniør på Construction City, et av Norges største næringsprosjekter. Her skal vi bygge en næringspark på hele 103 000 kvadratmeter, og kontraktssummen er på hele 2,7 milliarder kroner. Snakk om pangstart på karrieren!

Student? Søk sommerjobb 2024 nå!

 

Ung kvinne, verneutstyr, stige, rør, smil
En entreprenørs hverdag er variert, og består blant annet av å følge opp underentreprenører ute på byggeplassen. Her er Viktoria i aksjon.

 

Viktoria har fått fast jobb som prosjektingeniør i Betonmast, og jobber nå i prosjektteamet på Construction City på Ulven i Oslo, et av Norges største næringsprosjekter. Construction City er bygg- og anleggsbransjens næringsklynge, der hele bransjen samles. Byggherre er OBOS, og Construction City er både en næringsklynge og en samlokalisering av bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. Både OBOS, AF Gruppen og Betonmast flytter sine hovedkontorer hit i 2025.

 

Godt arbeidsmiljø

– Arbeidshverdagen er veldig varierende, med både kontorarbeid, møter og oppfølging ute på byggeplassen. Mye av dagen er jeg i kontakt med andre mennesker. Arbeidsmiljøet i Betonmast er gull verdt! I Betonmast har vi også et veldig godt arbeidsmiljø og vi får muligheten til å oppleve mye forskjellig både på og utenfor byggeplassen.

Arbeidsmiljøet på prosjektet er godt, og man blir godt kjent både på og utenfor byggeplass. Her fra en opplevelse med ribb.

 

Bli entreprenør!

– Som dere skjønner – jeg trives veldig godt. Jeg er superglad for at jeg gjennom sommerjobben i Betonmast fikk erfare hva en jobb som entreprenør på et prosjekt kan by på.

Til slutt har Viktoria en oppfordring til studenter innen bygg- og anleggsfag:

– Ønsker du en innholdsrik, spennende og givende arbeidshverdag, med et godt og trygt arbeidsmiljø i ryggen? Da kan jeg virkelig anbefale å bli entreprenør hos Betonmast.

Psst: Er din plan å bli rådgivende ingeniør eller konsulent? Visste du at entreprenøren som styrer og koordinerer konsulenter og rådgivere – og er bindeleddet mellom teori og praksis på byggeplassen? Gjør som Viktoria – søk sommerjobb hos Betonmast i dag.

 

Søk sommerjobb her – frist 5. januar

 


There seem to be no vacancies right now.