Betonmast Buskerud-Vestfold har signert kontrakt med Fritzøe Eiendom om utvikling og oppføring av et næringsbygg sentralt i Larvik. Kontrakten er en samspillskontrakt, med en verdi på MNOK 239 ekskl. mva.

Prosjektet omfatter bygging av et topp moderne kontorbygg over to bygningskropper over felles 1. etasje med butikk og kantine, samt parkeringskjeller, totalt 10 000 m2 BTA. Bygget ligger sentralt i Larvik, med jernbanen, fylkesvei og E18 i umiddelbar nærhet.

Varig og miljøvennlig

Prosjekt Saga bygges som et varig og miljøvennlig bygg, og skal sertifiseres som BREEAM-NOR Excellent etter 6.0-manual. Bygget får blant annet grønne tak, solcellepaneler og fjernvarmeleveranse fra Fritzøe Energi.

Vellykket samarbeid

Partene har sammen utviklet prosjektet i vel et år, etter at Betonmast vant entreprenørkonkurransen om oppføring av næringsbygget i februar 2022.

– Dette har vi jobbet lenge for. Prosjektteamet har hatt et svært godt og produktivt samarbeid med Fritzøe Eiendom i utviklingsfasen. Sammen har vi knadd prosjektet og kommet frem til gode og realiserbare løsninger som imøtekommer Fritzøes Eiendoms ønsker og mål for prosjektet, sier Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.

– Samarbeidet er i tråd med vår hovedstrategi – å utvikle spennende samspillsprosjekter med profesjonelle flergangsbyggherrer. Fritzøe Eiendom er en for oss ny og spennende kunde, som vi opplever verdsetter vår kompetanse på bærekraft, innovasjon og ikke minst samspill. Nå ser vi fram til et fortsatt godt og langsiktig samarbeid, og gleder oss til å sammen skape et flott prosjekt i hjertet av Larvik, avslutter Gjestemoen.

Stolt konsernsjef

– Nok en gang har medarbeiderne i Betonmast Buskerud-Vestfold vist at de besitter samspill- og utviklingskompetanse, og en egen evne til å skape gode relasjoner med lokale eiendomsaktører. Vi gleder oss til å ta fatt på dette flotte og spennende prosjektet, sier en stolt Peter Sandrup, konsernsjef i Betonmast.

Fornøyd oppdragsgiver

– Som grunneier i et meget strategisk og bynært område er vi vårt ansvar bevisst som byutvikler og samfunnsaktør. Sammen med Betonmast har vi fått til et spennende prosjekt med gode og bærekraftige kvaliteter, noe vi vet at aktuelle leietakere også setter pris på. Dette blir et synlig og «grønt» prosjekt som vil bidra positivt til den videre utviklingen av Hammerdalen som etableringsstedet for regionens mest fremoverlente bedrifter og som ivaretar vår visjon om å skape stededene der du vil være, sier administrerende direktør i Fritzøe Eiendom, Petter Falkgård Andersen.

Byggestart er april 2023 og prosjektet er planlagt ferdigstilt til jul 2024.

To menn håndhilser, smil
Godt samarbeid venter. Fra venstre, administrerende direktør i Fritzøe Eiendom, Petter Falkgård Andersen og Kristian Gjestemoen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold.