Jon Harald Kristiansen blir ny daglig leder i Betonmast Boligbygg. Han erstatter Øyvind Kristoffer By, som går til ny jobb i Selvaag Bolig.

Jon Harald Kristiansen kommer fra stillingen som utviklingssjef i Betonmast Boligbygg, en rolle han har hatt det siste året. Jon Harald har lang fartstid i Betonmast. Han gründet Betonmast Østfold i 2008, og ledet selskapet frem til 2019, da Lars Prangerød tok over som leder av selskapet. Jon Harald bringer med seg nærmere 30 års bransjeerfaring når han nå tar over ledelsen i Betonmast Boligbygg.

– Jon Harald er en av våre mest erfarne og dyktige medarbeidere og en sentral kulturbærer i Betonmast. Han er flink med mennesker og har en sterk drive og et genuint engasjement for Betonmast. Jon Harald vet hva som skal til for å bygge suksessrike entreprenørvirksomheter, så vi er veldig glade for at han takket ja til å ta på seg rollen som daglig leder i Betonmast Boligbygg, sier konsernsjef Jørgen Evensen.

Jon Harald Kristiansen ser frem til å ta fatt på oppgaven

– Betonmast Boligbygg består av svært mange dyktige medarbeidere, og jeg ser et stort potensial i organisasjonen. Vi har vært gjennom et par tøffe år preget av pandemi og krevende prosjekter som vi tok på oss basert på feil forutsetninger. Det jobbes imidlertid veldig godt i organisasjonen og målet er klart; vi skal gjenopprette lønnsomheten samtidig som vi skal forsterke vår posisjon som den foretrukne boligbyggeren i vårt marked, sier Jon Harald Kristiansen.

Jon Harald Kristiansen overtar som daglig leder fra Øyvind Kristoffer By med virkning fra 9. februar.

– Jeg har hatt 17 fine år i Betonmast, men følte nå at tiden var inne til å prøve nye utfordringer på den andre siden av bordet. Jeg ønsker Jon Harald og hele Boligbygg-organisasjonen lykke til i fortsettelsen, sier Øyvind Kristoffer By.