Nyheter Betonmast Sverige

Bygger utleieleiligheter og studentboliger i Stockholm

23. juni 2021

Betonmast Mälardalen har inngått avtale med ByggVesta Development AB om bygging av utleieleiligheter og studentboliger i Kista i Stockholm. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 266 MSEK ekskl. mva.

Betonmast Mälardalen har inngått avtale med ByggVesta Development AB om bygging av utleieleiligheter og studentboliger i Kista i Stockholm. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 266 MSEK ekskl. mva.

Prosjektet omfatter bygging av et helt nytt kvartal med til sammen 222 boenheter samt forretningslokaler og tilhørende underliggende garasjeanlegg i Kista. Samlet areal er ca. 17 000 m2. Prosjektet skal miljøsertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver.

– Betonmast har to andre boligprosjekter i Kista. Dette er det andre prosjektet sammen med oppdragsgiveren ByggVesta Development AB. Betonmast har på få år etablert seg som en betydelig aktør i Stockholms-markedet, og vi er glade for å kunne bidra til utviklingen av enda flere leiligheter og studentboliger i området, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Prosjekteringen starter i tredje kvartal 2021, med byggestart i fjerde kvartal 2021. Ferdigstilling er satt til tredje kvartal 2023.