Betonmast har inngått avtale med Aderdeen Standard Investments og Ailon Group om en totalentreprisekontrakt for Kvarteret Anholt nord i Stockholm. Ordrebeløpet utgjør om lag 390 millioner svenske kroner.

Prosjektet omfatter nybygg av totalt 182 utleieleiligheter med garasjekjeller og barnehage sentralt i Kista. Prosjektet skal miljøsertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver.

Betonmast har allerede et pågående prosjekt i Kista sammen med Aderdeen Standard Investments og Ailon Group (Kvarteret Jylland). Kvarteret Anholt er en naboeiendom til Kvarteret Jylland, med nærhet til både offentlig transport og grøntareal.

– Vi er glade for å kunne bygge flere boliger for unge i Stockholm-regionen, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast. Vi ser også frem til å bidra med vår kompetanse og erfaring i vårt fortsatte samarbeid med kunden.

Prosjekteringen pågår, og byggingen vil starte sommeren 2021.