Nyheter Betonmast Sverige

Bygger boliger i Stockholmsregionen

9. juni 2021

Betonmast Mälardalen har signert kontrakt med HSB Södermanland om bygging av leiligheter og rekkehusleiligheter utenfor Södertälje i Stockholmsregionen. Avtalen er en totalentreprise, med en verdi på om lag 185 millioner svenske kroner ekskl. mva.

Prosjektet «BRF Idrottsparken» omfatter bygging av totalt 62 leiligheter med underliggende garasjeanlegg samt 24 rekkehusleiligheter. Leilighetene vil omkranse et fellesareal som blir et naturlig samlingssted i området.

Prosjektet har forbehold om salg og skal miljøsertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver.

– Dette er Betonmasts andre prosjekt i nært samarbeid med HSB Södermanland, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast. – Vi er glade for den fornyede tilliten, og ser frem til å kunne komme i gang med bygging til høsten.

Prosjektering vil starte opp i løpet av kort tid, med planlagt byggestart høsten 2021.

Illustrasjon: E/S-A Arkitekter