Nyheter Betonmast Trøndelag

Bygger ytterligere et kontorbygg for Realinvest på Leangen i Trondheim

22. desember 2020

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med med Realinvest AS om oppføring av ytterligere et nytt kontorbygg på Leangen i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på om lag 150 millioner kroner, ekskl. mva.

Prosjektet omfatter bygging av et nytt kontorbygg på Leangen, denne gang i Falkenborgveien 36. Totalt blir prosjektet på ca 9500 m2, og vil i tillegg til kontorarealer inneholde servicearealer i første etasje, samt underliggende garasjeanlegg. Det nye kontorbygget er planlagt med energiklasse A, og sertifiseres til BREEAM Very good. Prosjektet har forbehold om finansiering.

– Vi har hatt en god prosess med Realinvest og deres representant i Byggherrerådgiveren frem til signering av kontrakt, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag. Under byggingen av kontorbygget Falkenborgveien 28 et par steinkast unna, har vi fått en god relasjon med Realinvest, og vi setter selvsagt pris på å få fornyet tilliten. Nå ser vi frem til å komme i gang med det nye prosjektet.

Byggestart blir april 2021, og forventet ferdigstillelse er juni 2022.